Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Genshin Impact: Το μεγαλύτερο λανσάρισμα στην ιστορία της κινεζικής βιομηχανίας video games

*
Το Genshin Impact είναι το κινεζικό video game με το πιο επιτυχημένο λανσάρισμα σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με τους αναλυτές. Η εφημερίδα South China Morning Post αναφέρει ότι το free-to-play RPG είχε 110.000 ταυτόχρονους θεατές στο Twitch, που το κάνει πιο δημοφιλές από ότι το Fortnite στην εποχή που κυκλοφόρησε. Το παιχνίδι είναι ήδη η δεύτερη κορυφαία εφαρμογή στο κινέζικο iOS App Store με έσοδα που αγγίζουν τα 1,84 εκατομμύρια δολάρια, αναφέρει η εταιρεία ανάλυσης Qimai Data. Μεγάλος ήταν και ο αριθμός προ-εγγραφών με 16 εκατομμύρια στη χώρα της Κίνας και 5,3 εκατομμύρια στον υπόλοιπο κόσμο σε όλες τις πλατφόρμες.

Το Genshin Impact κυκλοφόρησε στις 27 Σεπτεμβρίου σε PlayStation 4, PC, iOS και Android, ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας για το Nintendo Switch.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*